Uncategorized

22.04.2021 Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor ROMINTUR SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ” Sprijin Financiar pentru Firma ROMINTUR SRL” proiect  nr RUE M2-8235 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 07.04.2021 Obiectivul  [ continuare ]

Sarbatorim inceputul primaverii la CLUB GREEN GARDEN impreuna cu binecunoscuta formatie METEORIT BAND ! https://www.facebook.com/formatia.meteoritfocsani                Invitati surpriza – muzica folk live. Va asteptam bucurosi Sambata 28 februarie 2015, ora 20:00!!  

Situat la confluenţa Vrancei arhaice cu cea mai întinsă Podgorie din România, oraşul Odobeşti este locul ideal pentru a descoperi formarea statelor medievale româneşti şi a observa cea mai veche îndeletnicire a românilor – viticultura. Localitate încărcată de istorie, unde fiecare deal, movilă, vale, stradă, clădire, cramă, beci, moşie sau lăcaş de cult are povestea sa, Odobeştiul este oraşul fondat de 7 bătrâni, pe colinele care străjuiesc Milcovul, în amonte  [ continuare ]


Capacitatea mare a sălii de evenimente ne permite să găzduim cu succes variate evenimente.

Vă invităm la petreceri tematice (Valentine’s Day , 8 Martie, Petrecere românească, Ziua Naţională). La evenimente speciale, colaborăm cu interpretul Ruslan Lazarin.

Restaurantul nostru este şi o locaţie de suflet, unde puteţi organiza cele mai fericite evenimente din viaţa dumneavoastră: nunta, botezul sau ziua onomastică.

Nu în ultimul rând, Green Garden găzduieşte şi evenimente corporate, cum ar fi team-buildinguri, conferinţe tematice, cursuri de instruire.