Clubul de la Green Garden Resort Odobeşti este o construcţie nouă, inaugurată la 1 ianuarie 2015, cu petrecerea de Revelion. Clubul este format din sală festivităţi/spectacole, sală biliard, loc de joacă pentru copii (care cuprinde jocuri video), grup sanitar.

Cea mai noua si mai moderna locatie din judetul Vrancea pentru desfasurarea de evenimente va asteapta cu usile larg deschise!

Clubul Green Garden din Odobesti este locatia perfecta pentru organizarea de evenimente (nunti, botezuri, aniversari, petreceri, evenimente corporate, etc.), datorita suprafetei generoase, ambientului stilat, modern si confortabil. Designul deosebit al salii, in care se remarca sistemul modern de lumini si candelabrele elegante, este completat de ringul de dans generos. Clubul dispune de o bucatarie proprie, unde sunt pregatite preparate savuroase. Serviciile ireprosabile ale personalului nostru va vor face si mai placuta experienta de la Green Garden Odobesti.

Clubul dispune de o capacitate maxima de 280 de locuri, ceea ce presupune faptul ca poate gazdui atat evenimente de anvergura, cat si petreceri cu un numar mai redus de participanti. In ambele cazuri, atmosfera va fi de neuitat!

Restaurantul nostru, cu o capacitate de 140 de locuri, este locaţia ideala pentru organizarea de evenimente de mai mici dimensiuni (botezuri, petreceri private, aniversări, etc.). Bucataria noastra, complet dotata si utilata si personalul profesionist va vor aduce pe masa preparate savuroase, atat din bucataria traditionala romaneasca, cat si din bucataria internationala.

Aceeaşi locaţie poate fi utilizată şi drept Sală de conferinte, seminarii, workshop-uri.

Resortul Green Garden Odobeşti beneficiază şi de o parcare proprie.