whatsapp x

WhatsApp Number

+40743112266

Message
messenger x
email x
office@greengardenresort.ro
phone x
+40743112266

Cupa Green Garden Resort Odobesti

7 mart. 2015

Vointa Deep Serv castigatoarea primei editii

Vointa Deep Serv Focsani a castigat prima editie a cupei Green Garden Resort desfasurata pe terenul sintetic din cadrul complexului. Organizatorii au oferit premii pentru primele 4 clasate, dar si pentru cel mai bun portar (Lucian Savulescu), golgheterul turneului (Bogdan Sava) si cel mai bun jucator (George Duca).

Îți recomandăm

22.04.2021 Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor ROMINTUR SRL anunta lansarea proiectului cu titlul ” Sprijin Financiar pentru Firma ROMINTUR SRL” proiect  nr RUE M2-8235 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”,…

Sarbatorim inceputul primaverii la CLUB GREEN GARDEN impreuna cu binecunoscuta formatie METEORIT BAND ! https://www.facebook.com/formatia.meteoritfocsani                Invitati surpriza – muzica folk live. Va asteptam bucurosi Sambata 28 februarie 2015, ora 20:00!!  

Situat la confluenţa Vrancei arhaice cu cea mai întinsă Podgorie din România, oraşul Odobeşti este locul ideal pentru a descoperi formarea statelor medievale româneşti şi a observa cea mai veche îndeletnicire a românilor – viticultura….