Resorul Green Garden oferă servicii de cazare şi servire a mesei, cuprinzând o pensiune, un restaurant, o cafenea, terasă şi piscină, pentru perioada de vară.

Serviciile noastre sunt de trei stele. La Green Garden găsiţi preţuri mici la cazare, dar şi oferte speciale la meniuri.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Teren de fotbal

IMG_2325Terenul sintetic de fotbal de la Green Garden Odobesti este cel mai nou din judetul Vrancea si dispune de cele mai bune conditii pentru desfasurarea meciurilor.

Terenul sintetic de fotbal acoperit din cadrul complexului Green Garden Resort din Odobesti ii asteapta pe pasionatii sportului cu balonul rotund pe tot parcursul anului. Terenul este nou, fiind inaugurat in anul 2015 şi cuprinde şi anexe (vestiare, dusuri, grup sanitar).

Tarifele pentru sezonul de iarna sunt:

– LUNI – VINERI, intre  orele 18.00 – 23.00:  140 lei/ora

orele 23.00 – 18.00:  120 lei/ora

– SAMBATA si DUMINICA, intre  orele  16.00 – 23.00:  140 lei/ora

orele  23.00 – 16.00:  120 lei/ora

Pentru echipele de tineri cu varsta de pana la 16 ani, tariful este REDUS, 100 lei/ora.

Piscina 

Piscina şi terasa sunt atracţiile Resortului Green Garden Odobeşti în perioada sezonului estival. Piscina, construita dupa cele mai noi tendinte estetice si reglementari de sanatate, cuprinde o mini-piscina (30 mp) pentru copii si o piscina pentru adulti (200 mp).

La barul si terasa in aer liber va puteti racori cu o limonada sau o bere la rece!

Piscina este înconjurată de spaţii verzi cu gazon, arbuşti şi peluze cu flori, iar la orizont pot fi admiraţi, în zilele senine de vară, Munţii Vrancei.